Skip to main content

Red Rocket | Official Trailer HD | A24


WATCHED THIS MOVIE AT THE ROXIE IN SAN FRANCISCO. 

NEVER HAD A THOUGHT ABOUT SIMON REX SINCE HIS PORNO "SOLOBOY" FILMS WERE DISCOVERED DURING HIS CAREER AT MTV BACK IN THE DAY. 

THOUGH, I NEVER GOT TO VIEW HIS "SOLOBOY" MOVIES UNTIL CHRISTMAS BREAK 2021! 

I AM IN BETWEEN DELIVERY JOBS SWITCHING FROM UNER EATS TO DOOR DASH AND THUS MOVING FROM SAN FRANCISCO TO LOS ANGELES, CA. 

I KEPT SEEING ADS FOR "SUPERHERO MOVIE" ON YOUTUBE TV WHILE ON BREAK WAITING TILL HOLIDAYS WERE OVER TO RELOCATE. 

I HAPPENED TO CLICK ON THE MOVIE TITLE AND SAW "SIMON REX" IN THE OPENING CREDITS. WOW! I IMMEDIATELY WENT INTO "STALKER MODE" AND STARTED RESEARCHING SIMON REX ONLINE. FOUND HIS MOVIES AND ADDED TO MY "XVIDEOS" CHANNEL PLAYLIST. "UNIVERSAL FITNESS."

THEN, AFTER MORE RESEARCH I FOUND THAT HE WAS STARRING IN A MOVIE TITLED "RED ROCKET." THIS MOVIE JUST HAPPENED TO BE SHOWING AT THE ROXIE THEATER, TWO BLOCKS FROM WERE I WAS STAYING IN THE MISSION SAN FRANCISCO CALIFORNIA.

WOW!

SO I'M VERY EXCITED AND GO TO SEE THE MOVIE. 

AWESOME! I DID NOT FALL ASLEEP!! :-) I TRIED TO GET POPCORN AND MY DEBIT CARD DIDN'T WORK AND THUS WAS HAPOY TO HAVE "ON THE HOUSE" POPCORN DRIPPING THROUGH THE BAG WITH HOT BUTTER!

THE MOVIE WAS VERY ENTERTAINING IF NOT "GROSS" AT SOME POINTS. GROSS TO ME ARE THE STRAIGHT SEX SCENES AND .... WELL THAT WAS IT!

THE MOVIE DID NOT GO DOWN THE TUNNELS OF WHICH MOVIES TEND TO DO AND OF WHICH ANNOY ME. NOPE. HE DIDN'T DIE FOR BEING A DRUG DEALER FOR INSTANCE.

THOUGH, THE ENDING WAS A BIG SURPRISE. 

OVERALL A GREAT MOVIE! GREAT STORYLINE FOR THIS "POST COVID19" TIME. 

I KNOW THAT BEING "FORCED" INSIDE YOUR HOME WHEN THE GOVERNMENT SHUTS DOWN AND FOOD DELIVERY DRIVERS BECOME "ESSENTIAL WORKERS" CAN BE ANNOYING TO UNDERSTAND SUCH TRUTH.  

THOUGH, THE CHARACTER "MIKEY SABER" SEEMS TO TAKE SUCH TRADGEDY INSTYLE! SURVIVING WITH EASE AND HUMANITY .... AMERICAN STYLE.

A MUST SEE.


Comments

Popular posts from this blog

Andy Cohen on Drunken New Year’s Eve Rant, Getting COVID & Star on the H...

I can't wait for this event! Finally I am in LA to see this guy in person after the New Years Eve Celebration. Friday 11:30am 66522 Hollywood Blvd. About 2 miles from where I live! Yay! https://walkoffame.com/press_releases/andycohen/

GMCLA's Hooray for Holidays - Behind the Scenes - December 16 & 17 at th...

I saw the Gay Men's Chorus LA in concert on Saturday. What an awesome performance.  This show had me worry all night though. There was a lack of knowledge in regards to seating chart. I received blank looks when I asked where my seat was. Then, when I got to the row I was supposed to be in the seat numbers were off. My ticket said seat 103 and yet I sat in seat 10, I think. Overall, the concert was fabulous. I love how they chose TV and movie themed Christmas tunes. Snow Meiser and Heat Meiser were a blast. Thank you for a wonderful performance. I had a fabulous time and look forward to next year. 

Taron Egerton - Rocket Man (Official Video)